Χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις του Αιολικού με τον ΠΑΟΚ Β' και του Μακεδονικού με την Λάρισα για την Super League 2.

Ισόπαλοι (2-2) Αιολικός και ΠΑΟΚ Β' σε χορταστικό ματς

Αιολικός και ΠΑΟΚ Β' μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον ρυθμό να είναι καλός από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η ομάδα που βρήκε πρώτη δίχτυα ήταν ο "δικέφαλος του βορρά", με τον Τσοπούρογλου ευστοχεί σε σουτ και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του (0-1). Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν... άμεσα, με τον Σινγκ να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα (13').

Οι Θεσσαλονικείς ανέκτησαν ξανά το προβάδισμα πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Κανίς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 43ο λεπτό και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1. Η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε στην... αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ενώ έφερε το ματς στα ίσα στο 57ο λεπτό με τον Κριμιτζά. Οι δυο ομάδες κυνήγησαν μέχρι... τέλους το νικητήριο γκολ ωστόσο καμία εξ' αυτών δεν... λυτρώθηκε με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον έναν βαθμό.

Κόλλησαν στο... μηδέν (0-0) Μακεδονικός και ΑΕΛ

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση του Μακεδονικού με την ΑΕΛ, με τους "βυσσινί" να ανεβαίνουν προσωρινά μετά την ισοπαλία στην κορυφή του Βορείου ομίλου όμως να έχουν δυο ματς παραπάνω από τον Λεβαδειακό. Τρίτη φορά φέρνει η Λάρισα ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς, με τους γηπεδούχους από την άλλη να παραμένουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού ταμπλό.

Οι δυο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να "αγγίζουν" το γκολ στο 22ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι του Όγκμποε όμως ο Πεντρέου είχε... αντίθετη άποψη και με καταπληκτική επέμβαση έδιωξε σωτήρια στην μπάλα η οποία... κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια σε κόρνερ.





Στη συνέχεια, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να εξελίσσεται σε... πρωταγωνιστή και να έχει ξανά καθοριστική απόκρουση σε σουτ του Καλουτσικίδη. Ο Μακεδονικός βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις με τον Ζαφειράκη ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.





Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: