Τρέλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την άφιξη του στην Κίνα από χιλιάδες θαυμαστές του, με μερικούς εξ' αυτών να κατασκηνώνουν από το προηγούμενο βράδυ στο αεροδρόμιο του Σενζέν για να υποδεχτούν το ποδοσφαιρικό τους ίνδαλμα.



Πανζουρλισμός για τον Ρονάλντο από χιλιάδες θαυμαστές του στην Κίνα

Η Αλ Νασρ έφτασε στην Κίνα ενόψει του στάδιο προετοιμασίας της και των φιλικών αναμετρήσεων που αναμένεται να δώσει. Φυσικά, η είδηση αυτή σε συνδυασμό το ότι αγωνίζεται εκεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε κάτι παραπάνω από... τρέλα στους θαυμαστές του Πορτογάλου σούπερ σταρ.



Όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο φυσικά τον αποθεώσαν φωνάζοντας το όνομα τους ενώ έβγαλαν και αρκετές φωτογραφίες τις οποίες θα τις έχουν... προίκα για μια ζωή. Μάλιστα, πολλοί από τους θαυμαστές έφτασαν μέχρι και πέντε ώρες νωρίτερα από την προσγείωση της πτήσης της Αλ Νασρ ενώ ενδεικτικό της... τρέλας που υπήρχε στις τάξεις των θαυμαστών, αρκετοί από αυτούς κατασκήνωσαν από το προηγούμενο βράδυ στο αεροδρόμιο.



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρκετά ενθουσιασμένος από την φοβερή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι θαυμαστές του, δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, δηλώνοντας πως: «Όπως γνωρίζετε, έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο στην Κίνα και έχουμε θερμή υποδοχή από τον ασιατικό λαό, ειδικά τους Κινέζους, οπότε σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα, ευχαριστώ»,



Σημειώνεται ότι η Αλ Νασρ θα δώσει δυο φιλικά ματς κόντρα στη Σανγκχάι και την Τσετσιάνγκ τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 24 και 28 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι έχει υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας εξαιτίας του Κυπέλλου Εθνικής Ασίας που διεξάγεται στο Κατάρ.