Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (21/01) ο Βίτορ Ούγκο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να προσγειώνεται λίγο μετά τις 16:50 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και να είναι πανέτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του που θα τον βρεί στον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος στόπερ αναμένεται να υποβληθεί την Δευτέρα (22/01) στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους "πράσινους".

Μάλιστα, ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί στη Λεωφόρο προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League και να πάρει μια πρώτη... γεύση από τη νέα του ομάδα.

"Μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα - Να κατακτήσουμε τίτλους"

Με την άφιξη του στο αεροδρόμιο, ο Ούγκο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με τον 32χρονο σέντερ μπακ να υπογραμμίζει πως δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί με τη φανέλα του "τριφυλλιού" και να γράψει ιστορία ενώ αναφέρθηκε και στον Τάσο Μπακασέτα με τον οποίο αναμένεται να γίνουν ξανά συμπαίκτες μετά την κοινή θητεία τους στην Τουρκία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή, τον κ. Παπαδημητρίου και τον Αράο που είναι εδώ αλλά κει με άλλους Βραζιλιάνους που ήρθαν Ελλάδα. Μάλιστα, ένας φίλος μου παντρεύτηκε στη χώρα. Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Βεβαίως είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ ξανά με τον Μπακασέτα, κάναμε ωραία πράγματα στην Τουρκία, να κατακτήσουμε τίτλους», δήλωσε ο Ούγκο.