Με προστατευτική κάσκα έπαιξε ο Γιούρι Λοντίγκιν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League. Ο Ρώσος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, 17 Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό, δηλαδή τη ρεβάνς για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Λοντίγκιν συγκρούστηκε με τον Βαγιαννίδη και χτύπησε, με αποτέλεσμα να κάνει εννιά ράμματα στο κεφάλι. Ο ίδιος είπε σε Μέσο της Ρωσίας ότι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μη συνεχίσει την αναμέτρηση, στην οποία τελικά έπαιξε σημαντικό ρόλο με το... δίχτυ κολλημένο με πράσινο αυτοκόλλητο στο κεφάλι, αφού απέκρουσε το πέναλτι του Ζοάο Καρβάλιο που θα μπορούσε να δώσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό, ενώ υπό μία έννοια ανάγκασε τον Μαντί Καμαρά να σουτάρει ψηλά. 

Panathinaikos_Lodigin_1_2
Panathinaikos_Lodigin_4
Panathinaikos_Lodigin_3
Panathinaikos_Lodigin_2



Από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε να φορέσει προστατευτική κάσκα ο 33χρονος πορτιέρε, που θα έχει για παρτενέρ, πια, τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου.