Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην πραγματοποιεί τελικά αλλαγή στην επτάδα των ξένων του στη Basket League.

Δεν έκανε αλλαγή στους ξένους ο Μπαρτζώκας για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" πηγαίνουν με ψυχολογία στο "αιώνιο" ντέρμπι κόντρα στους πράσινους μετά τη νίκη τους κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Euroleague. Με τον Μουσταφά Φαλ να βρίσκεται στα πιτς λόγω τραυματισμού, η φημολογία για αλλαγή στους ξένους του Ολυμπιακού γινόταν όλο και εντονότερη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως ξέροντας πως οι αλλαγές δεν είναι απεριόριστες αποφάσισε να μείνει ως έχει αφήνοντας εκτός λίστας του Σακιλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα. Γνωρίζοντας κιόλας πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπαλτσερόφσκι στη γραμμή των ψηλών, αποφάσισε πως δεν είναι απαραίτητη κάποια διαφοροποίηση.
Οι έξι ξένοι με τους οποίους θα παραταχθεί η ομάδα του Πειραιά κόντρα στο "τριφύλλι" θα είναι οι εξής: Νάιτζελ Γουίλιαμ Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Ίγκνας Μπραζντέικις, Φιλίπ Πετρούσεφ, Άλεκ Πίτερς και Νίκολα Μιλουτίνοφ.