H Λίβερπουλ επικράτησε με 0-4 στην έδρα της Μπόρνμουθ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Premier League, κάνοντας μάλιστα κάτι που είχε να συμβεί μετά από 59 χρόνια. 



Η Λίβερπουλ πέραν των τραυματισμών που την ταλαιπωρούν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχει και απουσίες λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να απουσιάζει.

Η Λίβερπουλ χωρίς Σαλάχ, αλλά με... διαμάντια της Ακαδημίας της

Ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν χρειάστηκε να ψάξει... βαθιά στον πάγκο του και βρει τα «διαμαντάκια» από της ακαδημίες της ομάδας. Χαρακτηριστικά στον αγώνα κόντρα στην Μπόρνμουθ, ο 20χρονος Κόνορ - Μπράντλει έκανε το ντεμπούτο στη Premier League. Στην 11άδα βρέθηκε ο επίσης 20χρονος Χάρβεϊ Έλιοτ με τον ένα χρόνο μεγαλύτερο του Γκράβενμπεργκ να τον αντικαθιστά στο δεύτερο ημίχρονο. Προς το τέλος της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι νεαροί Μπόμπι Κλαρκ, Κάιντ Γκόρντον και Όουεν Μπεκ

Αυτή ήταν μόλις η τέταρτη φορά που η Λίβερπουλ χρησιμοποιεί έξι παίκτες 21 ετών και κάτω κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Μάλιστα, η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στο μακρινό 1965 σε μία αναμέτρηση κόντρα στη Γουλβς.