Ο Τάσος Μπακασέτας βρέθηκε περί τις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος" και τον περίμεναν φίλοι του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόκειται, αφού ο 30χρονος διεθνής μέσος περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, να τον ανακοινώσει. Σύμφωνα με την πληροφόρηση, ο Μπακασέτας πρόκειται να αποσβέσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς τα μπόνους που υπάρχουν στο συμβόλαιό του. 

Ο Μπακασέτας εμφανίστηκε με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως επικείμενος παίκτης του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ. 



Τάσος Μπακασέτας: "Ο Παναθηναϊκός με έπεισε" 

"Δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα, έψαχνα μια νέα πρόκληση στο εξωτερικό, όμως από τη στιγμή που μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός δείχνει το ενδιαφέρον της για σένα και κάνει τα πάντα για να σε πάρει, δεν μπορεί να μη σου κάνει εντύπωση. Η διαχείρισή του στις καταστάσεις που προέκυψαν με έπεισαν να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού", είπε για το πώς έγινε η μεταγραφή του ο Μπακασέτας.  



Σχολίασε, επιπλέον, ότι θα συζητήσει με τον Φατίχ Τερίμ προκειμένου να αποφασιστεί αν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου: "Θα μιλήσω με τον προπονητή μου, δεν είμαι εκτός ρυθμού. Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο της ομάδας, είναι ότι θα δίνω το 100% του εαυτού μου κάθε μέρα και όχι μόνο το Σάββατο και την Κυριακή στους αγώνες". 

Bakasetas_Panathinaikos_afixi5
Bakasetas_Panathinaikos_afixi4
Bakasetas_Panathinaikos_afixi3
Bakasetas_Panathinaikos_afixi2


Σε ό,τι αφορά την Τραμπζονσπόρ και τους φίλους της, που τον χειροκρότησαν παρά την εντός έδρας συντριβή με σκορ 5-1 με τη Γαλατάσαραϊ, σχολίασε: "Θα τους αγαπάω για πάντα, θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου, οι αποχαιρετισμοί είναι δύσκολοι προσωπικά για μένα, αλλά θεωρώ ότι ο κύκλος μου έκλεισε".

Σε ό,τι αφορά τις γνώσεις του για τη νέα του ομάδα, σχολίασε: "Έχω δει σχεδόν όλα τα ματς του Παναθηναϊκού στην Τραπεζούντα. Παίζουν φίλοι μου εδώ και είχα πολύ ελεύθερο χρόνο".