Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν γλίτωσε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR καθώς υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και θα απουσιάσει για τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Με τον Μουσταφά Φαλ να είναι επίσης εκτός για κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες ακόμη, στο ΣΕΦ έχει σημάνει συναγερμός με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μένει με τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Γιώργο Τανούλη ως καθαρούς σέντερ στο πρωτάθλημα και τον Λουκ Σίκμα (που έχει το κορμί να δώσει έστω λίγα λεπτά στο "5") να μπορεί να αγωνιστεί μόνο στην Euroleague. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φενέρμπαχτσε προέβη άμεσα σε προσθήκη στα φόργουορντ με τον δεύτερο της power forward, Νέιτ Σέστινα, να τραυματίζεται σοβαρά υπογράφοντας για ένα μήνα τον Αμίν Νουά.

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να προβεί σε τέτοια αντίστοιχη κίνηση καθώς υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις για τη Euroleague πριν τη διακοπή και στα μέσα Φλεβάρη το final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Και αν η αναμέτρηση με τη Ρεάλ δεν έχει το "πρέπει" της νίκης, αυτές κόντρα σε Άλμπα εντός και κυρίως Μπάγερν και Βαλένθια εκτός έχουν τεράστιο ΠΡΕΠΕΙ.

Στην Basket League με το πλεονέκτημα έδρας να έχει ουσιαστικά χαθεί, θα μοιάζει τεράστια έκπληξη αν δεν αυξηθούν τα λεπτά συμμετοχής του Γιώργου Τανούλη.