Αν και τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε χαρακτήρα στο court και με 3-2 σετ εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Σίνερ - Ρούμπλεφ.

Τα... φιλιά του Τζόκοβιτς στον Κύργιο στο Australian Open

Πέρα από την αρκετά ενδιαφέρουσα "μάχη" των δυο τενιστών την παράσταση... έκλεψε και ένα επικό στιγμιότυπο όταν και ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με μεγάλη διαφορά στο τάι-μπρεικ (6-1). Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τενίστας πανηγύρισε με την... ψυχή του το επίτευγμα του με τον κόσμο ενώ έστειλε... φιλιά προς τον Νικ Κύργιο ο οποίος βρισκόταν στο booth του Eurosport ως σχολιαστής. Φυσικά, ο Ελληνοαυστραλός δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί με αυτή του την κίνηση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε γέλια.



Το μυστικό... δέντρο που θα αποκαλύψει στον Κύργιο ο Τζόκοβιτς

Μετά τη νίκη του Τζόκοβιτς επί του Φριτζ, ο Κύργιος έκανε την on court συνέντευξη στον Σέρβο τενίστα ο οποίος αποκάλυψε πως έχει μια ξεχωριστή σχέση με ένα συγκεκριμένο δέντρο. Ο 28χρονος με τη σειρά του ζήτησε να μάθει ποιο είναι αυτό το δέντρο το οποίο θα μπορούσε να τον βοηθήσει να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση και να τον κοντράρει στη Rod Laver Arena.

Το Νο1 του κόσμου φυσικά δεν του είπε... όχι αλλά του είπε ότι αυτό θα συμβεί υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, ο Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε στον Κύργιο ότι για να του αποκαλύψει το δέντρο θα πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα σε ένα από τα πιο ψηλά κλαδιά του και να μείνει εκεί για 33 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Μόνο εύκολο δεν το έκανε ο Νόλε που δεν του έβαλε απλά δύσκολα αλλά... ακατόρθωτα.