Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Νταβίντ Κάρμο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία απέχει μία πτήση... μακριά από την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό καθώς οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και η Πόρτο είπε το πολυπόθητο "ναι" στους "ερυθρόλευκους".

Έρχεται Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Κάρμο


Σε... happy end οδηγείται το στόρι του Ολυμπιακού με τον Ντάβιντ Κάρμο ο οποίος ήταν και ένας εκ των βασικών στόχων για την ενίσχυση της αμυντικής άμυνας των Πειραιωτών. Το μόνο που στην ουσία απομένει από την στιγμή που οι δυο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία, είναι ο παίκτης να... μπει στο αεροπλάνο και να "πετάξει" με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει και επίσημα την μετακίνηση του στους Πειραιώτες.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες βρίσκεται από την Τρίτη (23/01) στο Πόρτο προκειμένου να διευθετήσει τα διαδικαστικά ενώ αναμένεται να έρθει σήμερα (24/01) μαζί με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, με την συμφωνία να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός και η επιθυμία του Κάρμο

Σε ότι αφορά την Πόρτο, οι "Δράκοι" αποδέχτηκαν την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον Κάρμο ενώ οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος. Η συγκεκριμένη μεταγραφή μάλιστα θα μπορούσε να έχει ξεκαθαρίσει και... νωρίτερα αφού αν και υπήρχε συμφωνία εδώ και περίπου δέκα μέρες, η πορτογαλική ομάδα ανέβαλε την παραχώρηση του καθώς είχε ως κύριο μέλημα της να βρει πρώτα άλλον αμυντικό για να μπορέσει να αποχωρήσει ο παίκτης.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν έκανε... πίσω και επέμενε μέχρι τέλους ενώ και ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον να συνεχίσει την καριέρα του στην "ερυθρόλευκη" ομάδα. Μάλιστα, ενδεικτικό της επιθυμίας του να έρθει στο "λιμάνι" είναι ότι ο ίδιος αρνήθηκε προτάσεις από τη Λιόν και την Αλμερία.