Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κατήγγειλε πως στις 20 Ιανουαρίου η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από την οικία τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο».

Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας.".


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

Θέση για τις καταγγελίες της ΕΠΟ πήρε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: "H πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά".

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε με τη σειρά της στο συμβάν, μια και προέβη σε ανάρτηση στα social media: "Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας".