Η κορυφή των πλουσιότερων ομάδων στον κόσμο άλλαξε "χέρια" με την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τα ηνία από την Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τη λίστα του ετήσιου Deloitte Football Money League.

Πρωτιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης - Ακολουθεί η Σίτι παρά το τρεμπλ

Η Μάντσεστερ Σίτι παρά την εντυπωσιακή της πορεία στην περσινή σεζόν όπου και κατάκτησε το τρεμπλ, δεν κατάφερε να κρατήσει τη πρώτη θέση στις πλουσιότερες ομάδες του κόσμου. Η ομάδα που πήρε τη θέση της δεν είναι άλλη από τη "Βασίλισσα" του αθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επέστρεψε στη πρώτη θέση ξανά. 

Αυξήθηκαν τα έσοδα - Πλουσιότερη ομάδα στο Λονδίνο η Τότεναμ

Η έκθεση που βγήκε και παρουσιάζει τα δεδομένα των 20 πλουσιότερων ομάδων για τη σεζόν 2022/23. Παρατηρείται πως υπάρχει μία αύξηση κοντά στο 14% με τα έσοδα να φτάνουν στα 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις εκπλήξεις της λίστας πέρα από την πρωτιά της Ρεάλ, υπάρχει και η άνοδος της Τότεναμ στην 8η θέση, κάτι που την κάνει αυτόματα την πλουσιότερη ομάδα στο Λονδίνο. 

"Κατρακύλησε" η Λίβερπουλ - Κλείνουν την δεκάδα αγγλικές ομάδες

Μετά τις δύο πρώτες θέσεις ακολουθει η Παρί Σεν Ζερμέν στην τρίτη (801.8) με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ελάχιστα πίσω στην τέταρτη (800.1Μ). Μεγάλη πτώση θέσεων παρουσιάστηκε στην περίπτωση της Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να "κατρακυλάει" από την περσινή τρίτη στην έβδομη λόγω των πολύ κακών εμφανίσεων που πραγματοποίησε. Την οκτάδα κλείνουν μάλιστα άλλες τρεις αγγλικές ομάδες καθώς εκτός της Τότεναμ, στην ένατη θέση βρίσκεται η Τσέλσι και στην δέκατη η Άρσεναλ