Ο Σέρχιο Αραούχο τα τελευταία χρόνια στην ΑΕΚ αγωνίζεται σε όποια θέση του ζητήσει ο προπονητής. Βλέποντας λοιπόν ότι μπορεί να προσφέρει και σε άλλα πράγματα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα... ρούχα.

Κυκλοφόρησε σειρά ρούχων ο επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο

Ο Αργεντίνος επιθετικός της ΑΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στην καριέρα του, κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της μόδας. Χαρακτηριστικά, ο "El Chino" κυκλοφόρησε τη δική του σειρά ρούχων και το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στα social media. Πρωταγωνιστές μάλιστα είναι δύο συμπαίκτες του Αραούχο στην "Ένωση" με τους Γαλανόπουλο και Γέμποα να ντύνονται... μοντέλα. Η σειρά ρούχων που κυκλοφορεί μαζί με την σχεδιάστρια μόδας, Στεφανία Βαϊδάνη, αφορά την καλοκαιρινή περίοδο με όλους πλέον να περιμένουν την επόμενη που θα αφορά τα... παλτά



Κάτω από το βίντεο μάλιστα υπάρχει μία λεζάντα που αναφέρεται στον Σέρχιο Αραούχο και την Στεφανία Βαϊδάνη σχολιάζοντας:  "Ο Σέρχιο Αραούχο και η Στεφανία Βαϊδάνη ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτή η συλλογή σας προσκαλεί να ζήσετε τη διασταύρωση δύο κόσμων: της μόδας και του ποδοσφαίρου. Είναι μια ιστορία δύο κόσμων που συγκλίνουν, δημιουργώντας μια αρμονία που ξεπερνά το ύφασμα και το γήπεδο. Ανακαλύψτε τη συλλογή".