Όπως συνέβη και στον τρίτο γύρο του FA Cup με την Μπλάκπουλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να νικήσει την Μπρίστολ Σίτι στο πρώτο παιχνίδι για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, 0-0, ωστόσο έχει επαναληπτικό στο "City Ground" με στόχο να πάρει την πρόκριση. Η Φόρεστ δεν έχει παίξει σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας από το 1991, όταν ηττήθηκε στο Γουέμπλεϊ 2-1 από την Τότεναμ, με τον Μπράιαν Κλαφ να κάθεται στον πάγκο της. 

Οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν κατώτεροι από το ύψος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα συνολικά το παιχνίδι να μη διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το εκπληκτικό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια της της Παρασκευής πάνε σε δεύτερο ματς. 

Κράτησε η Άστον Βίλα στο "μηδέν" την Τσέλσι


Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", η Τσέλσι, που την Τρίτη προκρίθηκε στον τελικό του League Cup, στον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, έφερε "λευκή" ισοπαλία με την Άστον Βίλα, σε ματς που αν κάποιος το θυμάται ύστερα από χρόνια, ο λόγος θα είναι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. 











Ο Αργεντινός πορτιέρε, που ήδη έχει εξασφαλίσει τη θέση του στην ποδοσφαιρική μυθολογία μέσω του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022, έπιασε ό,τι πιανόταν και... δεν πιανόταν, ενώ η Βίλα έχει να λέει για το γκολ που ακυρώθηκε λόγω χεριού του Ντόουγκλας Λουίς και για την ευκαιρία με ωραία κομπίνα ένα λεπτό νωρίτερα. 





Στο τρίτο ματς, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Κόβεντρι ήρθαν ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45' με τον Τορπ, ο Γκασάμα ισοφάρισε στο 84' για τους γηπεδούχους.