Τις υπηρεσίες του Νταμιάν Σιμάνσκι για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες θα στερηθεί η ΑΕΚ, με τον Πολωνό χαφ να αποκομίζει πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση και να ξεκινά θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Χάνει Σιμάνσκι για 4-6 εβδομάδες η ΑΕΚ

Συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει έναν τραματισμό ψηλά στο αριστερό του πόδι, στον τένοντα του μηριαίου. Ο Πολωνός χαφ έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία ενώ η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από το πως θα κυλήσει η αποκατάσταση του. Αν ο παίκτης ανταποκριθεί θετικά και πάει με... καλούς ρυθμούς τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει και νωρίτερα.

Φυσικά, είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την "Ένωση' που χάνει έναν παίκτη που έχει βασική θέση στην μεσαία γραμμή της ομάδας ενώ ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του προκειμένου να καλυφθεί το κενό του 28χρονου κεντρικού μέσου.