Στη Σλόβαν Μπρατισλάβας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Ρισβάνης που έπειτα από ενάμιση χρόνο στην Ντουνάισκα Στρέντα αποφάσισε να παραμείνει... εντός συνόρων, υπογράφοντας συμβόλαιο με την πρωτοπόρο του σλοβάκικου πρωταθληματος έως το τέλος της σεζόν με οψιόν για δυο επιπλέον χρόνια.

Στο δυναμικό της Σλόβαν εντάχθηκε και επίσημα ο Ρισβάνης

Αφού αποχώρησε ως ελεύθερος από την Ντουνάισκα Στρέντα, ο Ρισβάνης αποφάσισε να παραμείνει στη Σλοβακία καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Σλόβαν η οποία προχώρησε στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με τον Έλληνα σέντερ μπακ. Ο 30χρονος στόπερ υπέγραψε έως το τέλος της χρονιάς ωστόσο αν η πρωτοπόρος της Σλοβακίας μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία του τότε μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης που υπάρχει στη συμφωνία για δυο επιπλέον χρόνια.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη λευκή φανέλα. Εκτιμώ πολύ που η Σλόβαν έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πολύτιμος γίνεται για να ανταποδώσει η ομάδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει τους υψηλότερους στόχους και ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. Επίσης χαίρομαι που ξανασυναντώ τον συμπατριώτη μου Κυριάκο Σαββίδη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν συμπαίκτες στην Ελλάδα, μείναμε σε επαφή και στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σλόβαν ο Ρισβάνης.