Σε μία βραδιά που τα παιχνίδια στο NBA δεν ήταν πολλά, ξεχώρισε η νίκη των Ντιτρόιτ Πίστονς κόντρα στους πρωτοπόρους της Δύσης, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Σημαντικές νίκες πέτυχαν Ατλάντα Χοκς και Ιντιάνα Πέισερς.

Έκαναν το "μπαμ" στο NBA οι Πίστονς κόντρα στους Θάντερ

Οι τελευταίοι της Ανατολής, Ντιτρόιτ Πίστονς, επικράτησαν με 120-104 των πρωτοπόρων της Δύσης, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Οι γηπεδούχοι που έκαναν την έκπληξη της βραδιάς στο NBA είδαν τον Τζέιλεν Ντούρεν να πετυχαίνει ένα απίστευτο double double με 22 πόντους και 21 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους που χάθηκαν από το ημίχρονο και μετά, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ με 31 πόντους αλλά δεν είχε καμία απολύτως συμπαράσταση επιθετικά από τους συμπαίκτες του. 
Oklahoma City Thunder vs Detroit Pistons Full Game Highlights | Jan 28 | 2024 NBA Season

Με καλάθι στο φινάλε επικράτησαν οι Χοκς των Ράπτορς

Φοβερό παιχνίδι έγινε στην Ατλάντα με τους Χοκς να επικρατούν στο φινάλε με 126-125 των Τορόντο Ράπτορς. Ο αγώνας είχε διακυμάνσεις καθ' όλη τη διάρκεια του αλλά κρίθηκε στο ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ο ηγέτης των γηπεδούχων Τρέι Γιανγκ έκανε το λέι απ, αστόχησε αλλά ο Σαντίκ Μπέι ήταν εκεί για να δώσει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του. Πρώτος σκόρερ για την Ατλάντα πετυχαίνοντας μάλιστα και double double με 30 πόντους και 12 ασίστ ήταν ο Τρέι Γιανγκ που λίγο έμελλε να γίνει μοιραίος. Από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν οι Σκότι Μπαρνς και Τζόρνταν Νουόρα που πέτυχαν από 24 πόντους έκαστος.

Final 4:04 WILD ENDING Raptors vs Hawks 👀| January 28, 2024


"Λύγισαν" στο τέλος τους Γκρίζλις οι Πέισερς

Δύσκολη εντός έδρας νίκη πέτυχαν οι Ιντιάνα Πέισερς απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις με 116-110. Οι γηπεδούχοι ήταν πίσω κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά ένα ξέσπασμα στη τρίτη περίοδο τους έφερε οδηγούς της αναμέτρησης μέχρι το τέλος. Κορυφαίος για την ομάδα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον - που απουσίαζε ξανά λόγω τραυματισμού - ήταν ο Μπένεντικτ Μάθουριν με 24 πόντους. Από τις "Αρκούδες" που συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τα αστέρια τους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ με 25 πόντους

Final 3:48 WILD ENDING Grizzlies vs Pacers 👀| January 28, 2024


Με ανατροπή στη τελευταία περίοδο κέρδισαν οι Ματζικ τους Σανς

Παρόλο που για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε πράγματα και θαύματα με 44 πόντους οι Φοίνιξ Σανς δεν κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα των Ορλάντο Μάτζικ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 113-98. Με επιμέρους σκορ 31-13 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο του αγώνα οι Μάτζικ έκαναν τη μεγάλη ανατροπή με τον Πάολο Μπανκέρο να είναι πρώτος σκόρερ με 26 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους εκτός του Μπούκερ, δεν υπήρξε κάποιος να απειλήσει επιθετικά, με τον Κέβιν Ντουράντ να μένει στα... ρηχά με 15 πόντους

Phoenix Suns vs Orlando Magic Full Game Highlights | Jan 28 | 2024 NBA Season


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Πίστονς - Θάντερ 120-104
Πέισερς - Γκρίζλις 116-110
Χοκς - Ράπτορς 126-125
Μάτζικ - Σανς 113-98
Μπλέιζερς - Μπουλς 96-104