Οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν στο "Fiserv Forum" τους εξαιρετικούς φέτος Νιου Όρλεανς Πέλικανς και επικράτησαν εύκολα με 141-117, έχοντας τέσσερις παίκτες που πέτυχαν από 20 πόντους και πάνω στην αναμέτρηση.

Επέστρεψαν στις νίκες οι Μιλγουόκι Μπακς στο NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς στο τελευταίο παιχνίδι του Τζο Πράντι στον πάγκο τους συνέτριψαν τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 141-117 και επέστρεψαν γρήγορα στις νίκες. Με τον Ντοκ Ρίβερς να περιμένει να κάνει το ντεμπούτο του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς, τα "ελάφια" έφτασαν τη διαφορά μέχρι και στο +34 αλλά στο φινάλε... έσβησαν τις μηχανές.

Milwaukee Bucks vs New Orleans Pelicans Full Game Highlights | Jan 27 | 2024 NBA Season

Με επιθετικό πλουραλισμό και κορυφαίο τον Αντετοκούνμπο κέρδισαν οι Μπακς

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέτυχε ακόμη ένα double double στο NBA με 30 πόντους και 12 ριμπάουντ. Οι Μπακς αυτή τη φορά είχαν πλουραλισμό στην επίθεση τους καθώς άλλοι τρεις παίκτες πέραν του "Greek Freak" τελείωσαν τον αγώνα με 20 πόντους και πάνω. Από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Ίνγκραμ και Γουίλιαμσον με 26 και 23 πόντους αντίστοιχα αλλά δεν είχαν αμυντικές απαντήσεις κόντρα στα "ελάφια" με αποτέλεσμα να ηττηθούν εύκολα στο Μιλγουόκι. 

Highlights: Giannis Scores 30 Against Pelicans | Giannis vs. Zion | 1.27.24