Το όνομα της ΑΕΚ με αυτό του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς συνδέεουν κροατικά ΜΜΕ, με τα δημοσιεύματα να παρουσιάζουν την "Ένωση" να είναι έτοιμη να κάνει το... μπαμ στο φινάλε των μεταγραφών με τον 24χρονο μέσο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενώ όπως τονίζεται ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το μεταξύ τους deal.

Επιμένουν οι Κροάτες για ΑΕΚ και Λιούμπισιτς

Η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια μεταγραφική κίνηση στο χειμερινό παζάρι του Ιανουαρίου ωστόσο δημοσιεύματα από την Κροατία θέλουν τους "κιτρινόμαυρους" να είναι κοντά στον μέσο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και η μεταγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί έως αύριο καθώς η μεταγραφική προθεσμία στην Ελλάδα διαρκεί έως τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα.

Τη φετινή σεζόν, ο Λιούμπισιτς έχει καταγράψει συνολικά 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο με απολογισμό 2 γκολ και 4 ασίστ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε σκοράρει και στην "OPAP Arena" στον αγώνα του Champions League μεταξύ των δυο ομάδων πετυχαίνοντας γκολ για το 0-2. Ο 24χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Κροάτες έως το καλοκαίρι του 2027.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cuwsul2xqnep)

Σε διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Ντινάμο για Λιούμπισιτς

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Germanijak», αναφέρει πως: «Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς θα μπορούσε να φύγει από τη Ντινάμο τις προσεχείς μέρες και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντινάμο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος»


Παράλληλα, η ιστοσελίδα 
«www.germanijak.hr», τονίζει: «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα», ενώ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς. Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα»

Δεν επιβεβαιώνει η ΑΕΚ

Βέβαια, από την κατηγορηματική διάψευση της Παρασκευής από πλευράς ΑΕΚ, περάσαμε στη μη επιβεβαίωση της Τρίτης, κάτι που μάλλον δείχνει ότι υπάρχει... δυνατή φωτιά πίσω από τον καπνό που σήκωσαν οι Κροάτες και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα για να φανεί αν ο παίκτης θα ντυθεί τελικά στα κιτρινόμαυρα.


Ο Λιούμπισιτς αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ σύμφωνα με τους Κροάτες

Τονίζεται ότι νεα δημοσιεύματα από την Κροατία θέλουν τον Λιούμπισιτς να έχει αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ καθώς του αρέσει τόσο το πρότζεκτ και οι στόχοι της "Ένωσης" όσο και η ιδέα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να... προβάρει τα κιτρινόμαυρα.