Ένας παλιός γνώριμος, από το πέρασμά του από Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την οποία άφησε το καλοκαίρι του 2022 προκειμένου να μετοικήσει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοια, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, βρίσκεται στα ραντάρ του Άρη. Ο Ανσαριφάρντ, που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ομόνοια ως το 2024. Υπάρχει και οψιόν ανανέωσης ενός έτους, αλλά ο προπονητής της ομάδας από τη Λευκωσία, Κέτι Ρέκνταλ, δεν φαίνεται ότι τον υπολογίζει. Φέτος έχει παίξει σε 20 παιχνίδια, με πενιχρό λογαριασμό, 2 γκολ και μία ασίστ

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ανσαριφάρντ


Ο Άρης φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 33χρονο Ιρανό επιθετικό, αλλά ο Ανσαριφάρντ τώρα είναι συγκεντρωμένος στο Asian Cup, το οποίο διεξάγεται στο Κατάρ. Το Ιράν παίζει απέναντι στη Συρία στις 31 Ιανουαρίου, για τη φάση των "16" της διοργάνωσης. Πάντως, οι δύο πλευρές είναι θετικές στο ενδεχόμενο συνεργασίας. 

Ο Ανσαριφάρντ έφτασε στην Ελλάδα το 2015 για να παίξει στον Πανιώνιο, το 2017 μετακόμισε στον Ολυμπιακό και το 2020 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ.