O κόσμος της Ferrari κοιμάται και η τύχη τους... δουλεύει με το δημοσίευμα που βγήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/02) να ανάβει... φωτιές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μια συνεργασία ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και την ιταλική ομάδα στη Formula 1 βρίσκεται στα... σκαριά.

Ετοιμάζεται συμφωνία ανάμεσα σε Χάμιλτον και Ferrari

Ένα δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας αναρωτιέται αν "υπάρχει συμφωνία ανάμεσα τους;" φωτογραφίζοντας μία συνεργασία ανάμεσα στο Λιούις Χάμιλτον και τη Ferrari που θα... ταράξει τα νερά στον κόσμο της Formula 1. Η εν λόγω δημοσίευση της στον πρόλογο της αναφέρει: 

Ο Φρεντ Βασέρ έχει θέσει ως στόχο του να ολοκληρώσει την επέκταση των συμβολαίων των δύο οδηγών του πριν από την έναρξη της σεζόν, ωστόσο η έναρξη των συζητήσεων μαζί τους ξεκίνησαν με καθυστέρηση. Η συμφωνία με τον Σαρλ Λεκλέρκ έχει ήδη επισημοποιηθεί, την ώρα που στην υπόθεση του Κάρλος Σάινθ υπάρχουν καθυστερήσεις.

Αφορμή είναι η τρελή ιδέα των ανθρώπων της ομάδας να πάρουν τον Λούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο, καθώς γνωρίζουν ότι το συμβόλαιό του με τη Mercedes είναι για έναν συν έναν χρόνο. Η διοίκηση της Ferrari είναι αποφασισμένη να συγκεντρωθεί στον Χάμιλτον, για να βάλει έναν πολυπρωταθλητή στο Μαρανέλο μετά από την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ".


Τα ρεκόρ του Λιούις Χάμιλτον στη Formula 1 

Ο Χάμιλτον έχει μείνει στην ιστορία για αυτά που έχει πετύχει μέχρι στιγμής στη Formula 1, ενώ ακόμη και στα 39(!) του χρόνια αποτελεί φόβητρο για πολλούς. Ο Βρετανός οδηγός έχει τη δεδομένη στιγμή τα περισσότερα πρωταθλήματα (7) μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ βρίσκεται στη πρώτη θέση με τις περισσότερες νίκες (103) και τις περισσότερες πολ-ποζίσιονς (104). Μάλιστα, έχει την πρωτοπορία και στις περισσότερες φορές που έχει ανέβει στο πόντιουμ των τριών πρώτων θέσεων με 197!

Ο Χάμιλτον είναι "πιστός" θα έλεγε κανείς οδηγός καθώς στη μακροχρόνια καριέρα του από το 2007 έχει αλλάξει μόλις δύο ομάδες. Ξεκίνησε από McLaren στην οποία έμεινε μέχρι το 2012 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα το 2008. Στη συνέχεια πήγε στη Mercedes με την οποία ξεκίνησε την "αυτοκρατορία" του κατακτώντας έξι πρωταθλήματα (2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020).