Για δεύτερη φορά στην καριέρα τους Σεντρίκ Μπακαμπού και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα γίνουν ξανά συμπαίκτες, καθώς η Γαλατασαράι, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, αποδέχτηκε την πρόταση της Μπέτις και έτσι ο παίκτης θα σμίξει ξανά με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό μετά την κοινή τους θητεία στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Γίνονται ξανά συμπαίκτες Μπακαμπού και Παπασταθόπουλος

Αυτή τη φορά επί... ισπανικού εδάφους θα συνεργαστούν οι Σεντρίκ Μπακαμπού και Σωκράτης Παπασταθόπουος, με τους δυο τους έπειτα από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό να γίνονται ξανά συμπαίκτες, καθώς η Μπέτις στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας σέντερ μπακ τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατασαράι για την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού.



Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας αποδέχτηκε την πρόταση των Ισπανών που ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, με τον Μπακαμπού να επιστρέφει ξανά στο ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο είχε λάμψει με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ για μια τριετία. Τη φετινή χρονιά, ο Μπακαμπού δεν βρίσκει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στη Γαλατασαράι με βάση το ότι υπάρχει και ο Μάουρο Ικάρντι, αφού έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ σε 362 λεπτά συμμετοχής.