Αντίστροφα μετράει το NBA για το All Star Game 2024, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Φεβρουαρίου στην Ιντιάνα. Ανακοινώθηκαν μάλιστα και οι... ρεζέρβες της Ανατολής και της Δύσης, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μαθαίνει τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους του.

Οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο στο All Star Game 2024 του NBA

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αρχηγός στην Ανατολή για το All Star Game, στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν και οι παίκτες που θα έρθουν από τον πάγκο για να ενισχύσουν την ομάδα. Στους βασικούς, όπως είχαμε προαναφέρει, βρίσκονται πέραν του «Greek Freak» οι Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπακς), Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (Ιντιάνα) και Τζοέλ Εμπίντ (76ερς), με τον Καμερουνέζο σέντερ να είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

Τα «δεύτερα» της Ανατολής απαρτίζονται από τους Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Πάολο Μπανκέρο (Μάτζικ), Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Τζέιλεν Μπράνσον (Νικς), Ταϊρίς Μάξει (76ερς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Καβαλίερς) και Τζούλιους Ραντλ (Νικς). Ο φόργουορντ της Νέας Υόρκης βέβαια είναι δύσκολο να προλάβει το All Star Game, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα λείψει από τα παρκέ για περίπου τρεις εβδομάδες.


Οι αντίπαλοι του Αντετοκούνμπο με αρχηγό τον ΛεΜπρον Τζέιμς

Ύστερα από χρόνια επιστρέφει η άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία Ανατολής - Δύσης. Αρχηγός λοιπόν και αντίπαλος του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ των Λέικερς θα έχει στη βασική πεντάδα μαζί τους Κέβιν Ντουράντ (Σανς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ (Θάντερ) και τον Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς).

Οι... ρεζέρβες της Δύσης θα μπορούσε να πει κανείς ότι όχι απλά θα έπαιρναν πρωτάθλημα στο NBA, αλλά ίσως έσπαγαν κάθε ρεκόρ. Χαρακτηριστικά στην επτάδα των αναπληρωματικών οι Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς)Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Καουάι Λέοναρντ (Κλίπερς) και Καρλ Άντονι Τάουνς ( Τίμπεργουλβς).