Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το επερχόμενο Davis Cup, με τους αγώνες να ξεκινούν το Σάββατο (03/02, 16:00). Ο Έλληνας τενίστας βρήκε την ευκαιρία να δείξει ξανά την αγάπη του στην ΑΕΚ αλλά και στην ενασχόλησή του με το μπάσκετ. 

Η αγάπη του Τσιτσιπά για την ΑΕΚ και η... κόντρα με τον Κουζμίνσκας

Τα συναισθήματα του Τσιτσιπά για την ΑΕΚ ήταν λίγο-πολύ γνωστά, αλλά τελευταία ο Έλληνας πρωταθλητής φροντίζει να το δείχνει λίγο παραπάνω, αρχής γενομένης με τη μονομαχία του κόντρα στον παίκτη της «Ένωσης» Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Οι δύο αθλητές βρέθηκαν αντιμέτωποι στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων που θα διεξαχθεί το Davis Cup.

Εκεί ο Λιθουανός μπασκετμπολίστας φέρεται να μίλησε «απαξιωτικά» για τον Έλληνα τενίστα, με τον Τσιτσιπά να του ζητάει τα... ρέστα. Έτσι οι δυο τους επέλεξαν να «λύσουν» τις διαφορές τους στο τένις, με τον Κουζμίνσκας να δείχνει ότι τα καταφέρνει ακόμη και με... σπασμένο χέρι



Το μπάσκετ και η πρόσκληση του Τσιτσιπά στον κόσμο για το Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βέβαια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ενημέρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ πως «υποστηρίζω αυτή την ομάδα εξαιτίας του πατέρα μου» και εξέφρασε την πεποίθησή του πως «οι ΑΕΚτζήδες είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί απ' όλους».  

Στη συνέχεια σχολίασε την αγάπη του προς το μπάσκετ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πάντα ήθελα να μου δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσω την τύχη μου και τα προσόντα μου στο μπάσκετ στο υψηλό επίπεδο, αλλά...», με τις επιλογές που έκανε τελικά σίγουρα να τον δικαιώνουν φτάνοντάς τον στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο του τένις.

Ολοκληρώνοντας, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης θέλησε να προσκαλέσει τους φίλους της «Ένωσης» που έχουν τη δυνατότητα «να μας υποστηρίξετε στην προσπάθειά μας κόντρα στη Ρουμανία», δείχνοντας πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει το κοινό στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας.