Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην καλλιτεχνική κολύμβηση έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση και κατάθεση ψυχής. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε γεμάτη περηφάνεια στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου για το πρώτο χρυσό μετάλλιο της "γαλανόλευκης" σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η χαρά και η υπερηφάνεια της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Μετά το τρομερό επίτευγμα της, η Ευαγγελία Πλατανιώτη εμφανώς συγκινημένη και ευτυχισμένη, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της στην απονομή του χρυσού μεταλλίου και στην ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvh4e8rjsi9)

"Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα" δήλωσε η Πλατανιώτη

Μετά τη λήξη του προγράμματος της και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, η Ευαγγελία Πλατανιώτη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ χαρακτηρίζοντας ως μαγικό και μοναδικό το συναίσθημα που έχει ενώ τόνισε το πόσο συγκινημένη είναι με το επίτευγμα της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvhc5iaqqhd)

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το τι νιώθει για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε: 
"Η αλήθεια είναι ότι οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό και είμαι συγκινημένη".

Για το ότι είναι το πρώτο χρυσό της σε παγκόσμιο: "Για να είμαι ειλικρινής πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Πείσμωσα και γι' αυτό ήθελα να συμμετάσχω στο σόλο. Θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μου. Ήταν η δύναμή μου".