Ο Τάσος Δουβίκας έφτασε στο Βίγκο για να πετύχει και αυτό κατέστησε σαφές και την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, όταν πέτυχε το τρίτο γκολ της Θέλτα στην εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Οσασούνα, για την 23η αγωνιστική της Liga. Η Θέλτα έφτασε τους 20 βαθμούς με αυτό το εντυπωσιακό "διπλό" και πλέον είναι στη 15η θέση, μαζί με τη Μαγιόρκα, και τρεις βαθμούς πάνω από την τρίτη από το τέλος Κάντιθ, που αυτήν τη στιγμή υποβιβάζεται. 

Τάσος Δουβίκας: Πρώτος σκόρερ στο Copa del Rey

Ο Δουβίκας μπήκε στο παιχνίδι στο 62', αντικαθιστώντας το σκόρερ του πρώτου γκολ στο 24', Γιόργκεν Στραντ Λάρσεν. Στο 90' έβαλε το τέταρτο γκολ του στη Liga τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 10 γκολ σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα της Θέλτα, αφού σημείωσε 6 στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε στο Copa del Rey, με αριστούργημά του τα δύο που έβαλε στην εκτός έδρας νίκη, 3-1, επί της Βαλένθια. Το Copa del Rey βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά, με τη Θέλτα να αποκλείεται μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ, 2-1.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cx9wdq8g65w9)

Ο πρώην παίκτης των Αστέρα Τρίπολης, Βόλου και Ουτρέχτης φαίνεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ. Να σημειωθεί ότι το δεύτερο γκολ της Θέλτα στο ματς με την Οσασούνα έβαλε ο Λούκα ντε λα Τόρε, μόλις ένα λεπτό μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος. Η ηττημένη γηπεδούχος παραμένει ασφαλής, αφού βρίσκεται στους 26 βαθμούς και τη 12η θέση της βαθμολογίας. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cv2ajensjrc9)