Παρά την συγκλονιστική προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη στην έδρα των Γιούτα Τζαζ, με αποτέλεσμα να φτάσουν τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο NBA.

Με απίστευτη ανατροπή κέρδισαν τους Μπακς οι Τζαζ στο NBA

Οι Γιούτα Τζαζ εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Μιλγουόκι Μπακς και πήραν μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα τους με 123-108. Σε αντίθεση με τον αγώνα κόντρα στους Μάβερικς, τα "ελάφια" αυτή τη φορά ήταν εκείνα που δέχθηκαν την ανατροπή.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη θητεία του βρέθηκε μπροστά μέχρι και με 19 πόντους τρία λεπτά πριν το ημίχρονο, ενώ ήταν στο +12 στην έναρξη του τέταρτου δωδεκαλέπτου. Κάπου εκεί όμως, οι γηπεδούχοι μ' ένα σερί 14-0 έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, παίρνοντας στο φινάλε μία πολύ σημαντική νίκη, με επιμέρους σκορ 40-13 στη τελευταία περίοδο.

Milwaukee Bucks vs Utah Jazz Full Game Highlights | Feb 4 | 2024 NBA Season

"Πάλεψε" ο Αντετοκούνμπο αλλά "λύγισαν" στο φινάλε οι Μπακς

Οι Μιλγούοκι Μπακς που αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον, αντιμετώπισαν προβληματα στο τέλος στην επίθεση τους. Κορυφαίος για τα "ελάφια" ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έκανε double double με 33 πόντους και 13 ασίστ, με τον Μπόμπι Πόρτις να προσθέτει άλλους 27

Από τη πλευρά τους οι Τζαζ, είχαν πολυφωνία στην επίθεση τους, έχοντας επτά(!) παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων βρίσκοντας πολλές λύσεις επιθετικά απέναντι στην άμυνα των Μπακς. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Λάουρι Μάρκανεν με 21 πόντους. 

Giannis Antetokounmpo 33 pts 7 rebs 13 asts vs Jazz 23/24 season