Νούμερο ένα... δημόσιος κίνδυνος είναι για τον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη, την επόμενη Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 19:45 για τα μπαράζ στο Conference League, ο Μπαρνάμπας Βάργκα, μετά τα κατορθώματά του στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΜΤΚ. 

Ο Βάργκα πέτυχε τέσσερα γκολ στο 5-1 των "φράντι" για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ουγγαρίας, με τους "φράντι" να περνούν πρώτοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πάνω από την Πάκσι, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο. 

Ολυμπιακός: Ένα γκολ ανά ματς ο Βάργκα

Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις... 30 Σεπτεμβρίου, και μάλιστα ξέσπασε. Έχασε, λόγω τραυματισμού, έξι διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος και τώρα έχει 13 σε ισάριθμες συμμετοχές με τη Φερεντσβάρος. Μάλιστα, στην περίπτωση του ματς με την ΜΤΚ έκανε καθαρό καρέ, αφού σκόραρε στο 21', σε ένα δίλεπτο από το 52' έως το 53', στο 56', ενώ είχε και την ασίστ για το πέμπτο γκολ της Φερεντσβάρος, που σημείωσε ο Στιέπαν Λόντσαρ. Για την ΜΤΚ ισοφάρισε ο Ίστβαν Μπόγκναρ στο 32'.