Πέρασαν 43 χρόνια από τη μέρα που η γιορτή εξελίχτηκε στην απόλυτη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Που τα χαμόγελα έγιναν δάκρυα σ' έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που «βάφτηκε» με αίμα και κόστισε τη ζωή 21 φιλάθλων στην πιο μελανή σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η τραγωδία της Θύρας 7 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων και κάθε χρόνο θα τιμούνται οι 21 αδικοχαμένες νεαρές ψυχές.

ΑΕΚ για την επέτειο των θυμάτων της Θύρας 7: "Η μαύρη μέρα του ελληνικού ποδοφαίρου"

Η ΑΕΚ που ανάμεσα στα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 βρισκόταν και ένας φίλαθλός της, τίμησε τις αδικοχαμένες ψυχές χαρακτηρίζοντας την ημερομηνία που έγινε το τραγικό αυτό συμβάν (8 Φεβρουαρίου1981) ως τη μαύρη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΟΚ: "Κάθε χρόνο η ευχή είναι ίδια: να μην ξημερώσει ποτέ μέρα σαν κι εκείνη"

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 43 χρόνων από την τραγωδία της Θύρας 7, ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα τιμώντας τους 21 φιλάθλους που άφησαν την τελευταία τους πνοή, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Κάθε χρόνο η οδύνη είναι πάντα εκεί γι' αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή. Κάθε χρόνο η ευχή είναι η ίδια: να μην ξημερώσει ποτέ μέρα σαν κι εκείνη».

Παναθηναϊκός για την "μαύρη" επέτειο της Θύρας 7: "Ποτέ ξανά"

Ο Παναθηναϊκός δεν ξέχασε την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, με το "τριφύλλι" να ανεβάζει μια συγκλονιστική φωτογραφία στα social media την οποία και συνοδεύει το... ποτέ ξανά τιμώντας τη σημερινή μελανή μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.