Η Τείλορ Σουίφτ μαζί με τον Τράβις Κέλσι είναι το ζευγάρι της χρονιάς αναμφίβολα στις ΗΠΑ. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Κάνσας Σίτι Τάιγκερ και η πασίγνωστη καλλιτέχνης εντυπωσίασαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στον τελικό του Super Bowl.

Στον τελικό του Super Bowl η Τέιλορ Σουίφτ

Η σπουδαία τραγουδίστρια βρέθηκε στον τελικό του NFL για να παρακολουθήσει από κοντά τον σύντροφο της και να πανηγυρίσει μαζί του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Τέιλοφ Σουίφτ δεν ήταν μόνη της όμως στις κερκίδες, καθώς είχε ως πολύ καλή παρέα την χολιγουντιανή ηθοποιό, Μπλέικ Λαίβλι

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2npn2himh5)

Ζούσε με τη "ψυχή" της η Τέιλορ Σουίφτ τον τελικό του Super Bowl

Όπως φάνηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιασμένη από τις κινήσεις που έβλεπε στο γήπεδο από τους παίκτες των Κάνσας Σίτι Τσίφς, με τον Μαχόουμς να την φέρνει σε κατάσταση σοκ!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2ou8w8b1m1)
Με το παιχνίδι να είναι κοντά στο σκορ και έτοιμο να οδηγηθεί στη παράταση, σίγουρα κρίθηκε ακατάλληλο για καρδιακούς. Όλοι στο γήπεδο προσπαθούσαν να δουν ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα με την Τέιλορ Σουιφτ να παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2spjz2rgrd)

Το viral φίλι της Σουίφτ στον Κέλσι και οι πανηγυρισμοί μετά τη σπουδαία νίκη

Ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης με τους οπαδούς των Κάνσας Σίτι Τσιφς να πανηγυρίζουν δεόντως τη νίκη στο φινάλε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2t4y5xw0vt)

Μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης πάντως η Τέιλορ Σουίφτ βρήκε την ευκαιρία να χαρεί το πρωτάθλημα με τον σύντροφο της, Τράβις Κέλσι. Μετά τις δηλώσεις του, η πασίγνωστη τραγουδίστρια έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της δίνοντας του ένα φιλί που αμέσως έγινε viral παγκοσμίως. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2u9jx0t3k9)