Υπάρχουν αρκετοί που δίνουν πολλά χρήματα για να παρευρεθούν στον τελικό του Super Bowl αλλά όχι για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αλλά τα σόου που γίνονται στο ημίχρονο. Στο παρελθόν επί σκηνής έχουν βρεθεί από τον Μάικλ Τζάκσον μέχρι και την Σακίρα, ενώ φέτος ο Usher και η Alicia Keys "έκλεψαν" την παράσταση.

Έδωσαν ρεσιτάλ στον τελικό του Super Bowl, Usher και Alicia Keys

Το γνωστό Halftime Show του Super Bowl ήταν για ακόμη μία φορά φαντασμαγορικό με τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εκείνος που ξεσήκωσε τα πλήθη δεν ήταν άλλος από τον Usher που είναι ήδη κάτοχος οκτώ Grammy στο παρελθόν.

Ξεκίνησε αρχικά με το "Caught up" ενώ συνέχισε με άλλες μεγάλες επιτυχίες του, όπως το "My Boo" και το "Burn". Η στιγμή της "παραφροσύνης" ήρθε όμως όταν τον συνόδευσε στο κέντρο του γηπέδου μπροστά σ' ένα πιάνο η Alicia Keys.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz2r812ppq35)

Φαντασμαγορικό το σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl

Δεν ήταν βέβαια οι μοναδικοί καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο σόου του ημιχρόνου. Ο τελικός ήταν αμφίρροπος μέχρι εκείνη τη στιγμή και αρκετοί από την R&B μουσική επέλεξαν να "χαλαρώσουν" το κοινό. Ανάμεσα τους ήταν οι ράπερ will.i.am, Lil Jon και Ludacris.

Η βραβευμένη με Grammy Reba McEntire ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο, ενώ ο ράπερ Post Malone τραγούδησε το "America the Beautiful".