Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός επικράτησαν στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague πριν τη διακοπή και ετοιμάζονται για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Εργκίν Αταμάν έδωσαν το παρών στη συνέντευξη τύπου και χαιρετήθηκαν με μία εγκάρδια χειραψία

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος τόνισε πως:

"Για όλες τις ομάδες το ίδιο είναι. Εμείς σκεφτόμαστε το παιχνίδι με το Περιστέρι που είναι δυνατό, θα βγούμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και θα δούμε τα επόμενα, αν προκύψουν.

Σε ένα τουρνουά δεν σκέφτεσαι 3 παιχνίδια. Οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να σκεφτούν το επόμενο παιχνίδι. Η Κρήτη μας δημιουργεί ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα. Έχουμε κερδισει τους δύο τελευταίους τελικούς, θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο Ηράκλειο". 

dhlwseis_bartzoka

Οι δηλώσεις του Αταμάν για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Από τη πλευρά του ο προπονητής των "πράσινων", Εργκίν Αταμάν, εξέφρασε την πεποίθηση του πως: 

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, διότι η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως όλες που θα εμφανιστούν στην τελική φάση του Κυπέλλου και ελπίζω να δω μία γιορτή του μπάσκετ στο Ηράκλειο.

Είμαι εδώ αρκετό καιρό πλέον και έχω δει πόσο πολύ αγαπάει ο κόσμος το μπάσκετ. Έχω δει το πάθος του και την ενέργειά του στα γήπεδα. Εύχομαι το καλύτερο, μία σπουδαία διοργάνωση και όμορφα events".

dhlwseis_ataman



Σε ευχάριστο κλίμα οι συζητήσεις των ανθρώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Το κλίμα στη συνέντευξη τύπου ήταν ευχάριστο με τους ανθρώπους των δύο "αιώνιων" αντιπάλων να συζητάνε σε ευχάριστο κλίμα, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αστειεύεται σε αρκετές περιπτώσεις με τον γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Νίκο Λεπενιώτη.

xaroumeno_klima_stis_duo_omades_4
xaroumeno_klima_stis_duo_omades_2
xaroumeno_klima_stis_duo_omades_1
xaroumeno_klima_stis_duo_omades_3