Η ΑΕΚ βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα που ακολουθεί με την Κηφισιά (18/02, 19:00) την οποία και θα υποδεχτεί στην κατάμεστη όπως αναμένεται "OPAP Arena" για την 23η αγωνιστική της Super League, με τους "κιτρινόμαυρους" να πραγματοποιούν ανοιχτή προπόνηση την Τετάρτη (14/02) στην οποία... έκλεψε την παράσταση ο Λιβάι Γκαρσία που εμφανίστηκε με διαφορετικό λουκ.

Με διαφορετικό λουκ ο Λιβάι Γκαρσία τράβηξε τα... βλέμματα όλων στην προπόνηση της ΑΕΚ

Καθώς έβγαιναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Λιβάι Γκαρσία που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό στυλ στα μαλλιά του απ' ότι τον είχαμε όλοι συνηθίσει. Συγκεκριμένα, ο 26χρονος "killer" της "Ένωσης", αποχωρίστηκε τα ράστα και κούρεψε κοντά τα μαλλιά του, επιλέγοντας να κάνει ξανά το ίδιο κούρεμα που είχε όταν είχε πρωτοέρθει στη χώρα μας για λογαριασμό του των "κιτρινόμαυρων".

Επανήλθε σε... φουλ ρυθμούς ο Άμραμπατ

Μια σημαντική επιστροφή είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ καθώς μετά τον Άρολντ Μουκουντί επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Νόρντιν Άμραμπατ, με τον Μαροκινό εξτρέμ να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να είναι ξανά στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Συντηρητικό πρόγραμμα για Βίντα, Ρότα και Μάνταλο

Ο Ντομαγκόι Βίντα που θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Κηφισιά καθώς θα εκτίσει την ποινή συμπλήρωσης καρτών του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Λάζαρος Ρότα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποκόμισε κάποιες ενοχλήσεις από το ματς με τον ΠΑΟΚ ωστόσο αναμένεται να επανέλθει ενώ ο διεθνής δεξιός μπακ παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, δείχνει χαρακτήρα και δηλώνει "παρών".

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σιμάνσκι που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του

Ένας ακόμη λόγος να... χαμογελά ο Ματίας Αλμέιδα μετά την επιστροφή του Άμραμπατ είναι και η αποθεραπεία του Ντάμιαν Σιμάνσκι η οποία κυλά με πολύ καλούς ρυθμούς και αν συνεχίσει έτσι τότε ο Πολωνός χαφ θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ' ότι αναμενόταν στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Δικαιολογημένα απών ο Πόνσε από την προπόνηση της ΑΕΚ

Από κει και πέρα,ο Έκι Πόνσε δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα λόγω λόγω ενός προσωπικού θέματος για το οποίο ο Αργεντινός επιθετικός πήρε κανονικά άδεια από την "Ένωση".