Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ελκυστικό κλαμπ για τις ευρωπαϊκές ομάδες με βάση τους Έλληνες παίκτες του ρόστερ του. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ένα εξαιρετικό πακέτο και το όνομα του είναι ψηλά στις διάφορες πλατφόρμες scouting.

Πριν από μερικές μέρες το γερμανικό περιοδικό Kicker αποκάλυψε πψως ο ΠΑΟΚ είχε συζητήσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Το δημοσίευμα τόνιζε πως όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά.

Τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ της Άιντραχτ για τον Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ

Εκείνο που δεν έγινε γνωστό ήταν τα ποσά για τα οποία συζητούσαν. Με βάση πληροφορίες από την Γερμανία η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του διεθνή αμυντικού. Η διάθεση ήταν να ανέβει κι άλλο ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε θετικός σε όλο αυτό.

Ο Χανιώτης άσος ήταν βασικός και στα δύο ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ για την φάση των ομίλων του Europa Conference League. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, πέτυχε το νικητήριο γκολ στην Τούμπα κι έτσι μπήκε στο στόχαστρο!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cw0tb7okre2x)

Η Γερμανική ομάδα το καλοκαίρι αναμένεται να πουλήσει τον Γουίλιαμ Πάτσο με ποσό πάνω από 25 εκατ. ευρώ. Καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο από μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ. Και σε αυτό το πλαίσιο ψάχνει τον αντικαταστάτη του με τον Κουλιεράκη να είναι - πιθανότατα - πρώτος στη λίστα.

Η Άιντραχτ θα επιστρέψει το καλοκαίρι γνωρίζοντας όμως πως η τιμή θα είναι διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκομίσει το μεγαλύτερο όφελος που μπορεί και τα 10 εκατ. ευρώ ίσως να είναι και η τιμή που μπορεί να ανοίξει τις πόρτες.