Η Μαρία Πρεβολαράκη έχει στενή σχέση με την υπέρβαση, αλλά όταν βρέθηκε πίσω 11-2 από τη Ρωσίδα Νατάλιγια Μαλίσεβα στον αγώνα των 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης του Βουκουρεστίου, στην ελευθέρας, που θα έδινε το χάλκινο μετάλλιο, ακόμα και αυτή φάνηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Ωστόσο η μπαρουτοκαπνισμένη παλαίστρια, που θα έχανε τον αγώνα δεχόμενη ακόμα έναν πόντο, πέτυχε μια ανέλπιστη νίκη, με πτώση, και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. 

Η 32χρονη Ελληνίδα δεν πήρε την πρόκριση, μέσα από αυτήν τη διοργάνωση, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει η σειρά της την άνοιξη. 


Η Μαρία Πρεβολαράκη στο βαθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Δείτε τον απίστευτο μικρό τελικό της Μαρίας Πρεβολαράκης! Η σπουδαία ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μία τεράστια ανατροπή και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο #mariaprevolaraki #unitedworldwrestling #europeanchampionship

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024


Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης: Για το χάλκινο και ο Κουγιουμτζίδης 


Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης, από τη μεριά του, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, στο είδος της ελευθέρας και το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου,  διεκδικήσει στα ρεπεσάζ το χάλκινο μετάλλιο. Ο 23χρονος παλαιστής, που το 2022 και το 2023 ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και "ασημένιος" στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ, θα αγωνιστεί με τον Μολδαβό Μιχάλκεαν, ενώ, στην περίπτωση που περάσει, θα τον περιμένει ο Κεντχάτζε από τη Γεωργία, για το χάλκινο μετάλλιο.