Προς ολοταχώς για το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της η Ίντερ. Η ομαδάρα του Σιμόνε Ιντζάγκι φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την ουραγό της Serie A, Σαλερνιτάνα, και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Γιουβέντους στους +10 βαθμούς. Αγωνίστηκε βασικός ο Πασαλίδης για τους φιλοξενούμενους, στον πάγκο ήταν ο νεοαποκτηθής Κώστας Μανωλάς. Μέσα σε ένα δίλεπτο "καθάρισαν" οι Νερατζούρι με γκολ των Τουράμ (17') και Λαουτάρο (19')με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο τελικό 4-0 χάρη σε τέρματα των Ντάμφριζ (40') και Αρναούτοβιτς (90') με τον Αυστριακό να... εξιλεώνεται μετά από ακυρωθέν γκολ που είχε πετύχει 10 λεπτά νωρίτερα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6uw0t50589)

Πλέον η Ίντερ μπορεί να ρίξει το βάρος σε μια ακόμη... μακριά πορεία και στο φετινό UEFA Champions League, μετά την περσινή που την έφερε μια ανάσα από τον τίτλο (μια κεφαλιά του Λουκάκου από το μισό μέτρο, ίσως). Πρώτο εμπόδιο των Ιταλών στη φάση των 16 είναι αυτό της σκληροτράχηλης Ατλέτικο Μαδρίτης στο ένα από τα δύο μεγάλα ισπανοϊταλικά ζευγάρια (Νάπολι - Μπαρτσελόνα το άλλο). 

Η αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Ιντζάγκι ξεχειλίζει, πολύς κόσμος τη θεωρεί μια εκ των καλύτερων και πιο φορμαρισμένων ομάδων του πλανήτη και μένει να φανεί ποιο είναι το φετινός ταβάνι της απολαυστικής Ίντερ.