Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαρόπουλου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλος Τεόντοσιτς κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας "λυγίζοντας" με 85-79 την Παρτίζαν του Ζέλιμικο Ομπράντοβιτς σ' έναν απίστευτο και αρκετά ανταγωνιστικό τελικό όπου μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή "έσπασαν" καρδιές. Οι "ερυθρόλευκοι" που ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές πανηγύρισαν το 10ο τους Κύπελλο μέσα σε πραγματικό πανδαιμόνιο.

Ο MVP Μίλος Τεόντοσιτς πανηγύρισε με την... καρδιά του το Κύπελλο του Ερυθρού Αστέρα

Ο Μίλος Τεόντοσιτς πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στον τελικό Κυπέλλου οδηγώντας τον Ερυθρό Αστέρα στον θρίμαβο, ολοκληρλωνόντας την αναμέτρηση με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Ο ίδιος συγκέντρωσε 27 βαθμούς στην αξιολόγηση και αναδείχθηκε δικαίως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης και όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας του.

PRVI PEHAR SA ZVEZDOM: Teodosić uzeo megafon pa poveo navijanje sa Delijama

Μετά την απονομή του τροπαίου, ο Τεόντοσιτς έδωσε το σύνθημα στους οπαδούς με ντουντούκα, τραγούδησε αγκαλιασμένος με τους συμπαίκτες του στο παρκέ και έζησε μοναδικές στιγμές ευτυχίας οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό του.