Ο Ντάμιαν Λίλαρντ επέλεξε να συνεχίσει αυτά που ξεκίνησε το Σάββατο (17/02) στο NBA All Star Game που αναδείχθηκε νικητής των τριπόντων. Έτσι λοιπόν και στον αγώνα ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση ήθελε να δείξει πως για εκείνον ήταν σαν να μην πέρασε... μια μέρα.

MVP του NBA All Star Game ο Ντάμιαν Λίλαρντ

Όλοι γνωρίζουν πως ο Ντάμιαν Λίλαρντ μπορεί να βάλει πολλά τρίποντα, ακόμη και με άμυνες πάνω του, στο NBA. Πόσω μάλλον όμως όταν δεν έχει κάποιον να τον αντιμετωπίσει. Το κακό για τους αντιπάλους του να είναι να "ζεσταθεί", με τη Δύση να του προσφέρει απλόχερα αυτή την ευκαιρία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8ou7wuieht)
Το έδειξε άλλωστε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, μιας και έβαλε τρίποντο με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο του γηπέδου, ξεκινώντας από το "logo" και τελειώνοντας από το... κέντρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8roa9jdqax)

Τα τρίποντα του Λίλαρντ από το κέντρο στο NBA All Star Game

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μπορούσε να ευστοχεί σε τρίποντα πίσω από τα 7.25. Εκείνος όμως αποφάσισε να τα βάλει κι από το κέντρο, δείχνοντας πως δεν χαμπαριάζει από αποστάσεις και πως το "Dame Time" δεν βγήκε τυχαία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8q78bhzqgp)
Εννοείται βέβαια ότι δεν το κάνει μόνο μία φορά, γιατί κάποιοι "κακοπροαίρετοι" θα πουν πως το έβαλε στην τύχη. Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, επέλεξε να το κάνει ξανά για να δώσει το φινάλε που αρμόζει στο All Star Game.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8r49rtwjpt)

Οι αποδοκιμασίες από το κοινό της Ιντιάνα στον MVP Λίλαρντ

Ο Λίλαρντ στο τέλος του αγώνα αναδείχθηκε MVP, όντας πρώτος σκόρερ για τη νικήτρια ομάδα της Ανατολής με τα 11 εύστοχα τρίποντα που πέτυχε. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν άρεσε στο κοινό της Ιντιάνα, που ήθελε να δει το δικό της... παιδί Ταϊρίς Χαλιμπέρτον να κερδίζει το βραβείο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz8rbuyot21d)