Όλο και πιο κοντά στην επισημοποιήση της μεταγραφής του Κίλιαν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως πηγαίνουν τα πράγματα. Η "Marca" μάλιστα έδωσε λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να έχει υπογράψει ήδη πενταετές συμβόλαιο με τους "μερέγχες".

Marca: "Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ ο Εμπαπέ"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ φέρεται να πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει το Παρίσι για τη Μαδρίτη. Πιο συγκεκριμένα, να αποχωρήσει ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας στην Παρί Σεν Ζερμέν και να βρεθεί στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης. Το "σίριαλ" αυτό κράτησε για πολλές μεταγραφικές περιόδους αλλά φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Marca", ο Γάλλος επιθετικός έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τη "Βασίλισσα" μέχρι το 2029, με τη συμφωνία να έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2024 και μετά.


Την 1η Ιουλίου θα παρουσιαστεί ο Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέλ αλ Κελαϊφί, γνωρίζει αρκετές ημέρες την απόφαση του Εμπαπέ, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να τον ενημερώνει για την απόφασή του αλλά και ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους "μερέγχες"

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την πρώτη ημέρα του Ιουλίου θα γίνει μία φαντασμαγορική παρουσίαση του ποδοσφαιριστή στο ολοκαίνουργιο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Βέβαια την ίδια περίοδο ο Εμπαπέ θα βρίσκεται στη Γερμανία για το Euro 2024, αλλά θα παρεβρεθεί κανονικά στην εκδήλωση προς τιμήν του.

Μάλιστα, οι ημερομηνίες για την παρουσίαση του Κίλιαν Εμπαπέ είναι λίγες, μιας και ο 25χρονος το καλοκαίρι θα βρεθεί και στη Γαλλία για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το τουρνουά του ποδοσφαίρου θα διαρκέσει από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου