Άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου αναφέρει ότι οι παίκτες της ομάδας που έχει μόλις αλλάξει προπονητή επιδεικνύουν όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και αυτό ήταν το επιμύθιο στην περίπτωση του ΟΦΗ, ο οποίος, στο πρώτο ματς του Τραϊανού Δέλλα συνέτριψε 4-0 τον Πανσερραϊκό για την 23η αγωνιστική της Super League, πετυχαίνοντας τη μόλις δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα μετά τις 2 Οκτωβρίου. 

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός: Φαντασμαγορικό πρώτο ημίωρο


Ο ΟΦΗ κατέστησε από πολύ νωρίς, μόλις στο πρώτο τρίτο του, το ματς ως μη γενόμενο. Στο 23', Ισέκα και Μπακού, μόνοι εναντίον πέντε αμυντικών του Πανσερραϊκού, έπαιξαν το 1-2, με τον πρώτο να κάνει μια διστακτική κίνηση πριν πασάρει στο συμπαίκτη του, κάτι που έπαιξε μείζονα ρόλο ώστε η οπισθοφυλακή της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία να σταματήσει. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz97a61q3cg9)

Ο Ισέκα βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Χόβαν και πλάσαρε για να βάλει τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή. 

Οι παίκτες του Δέλλα συνέχιζαν να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο με τα πιο απλά συστατικά του, πάσα κίνηση, πάσα κίνηση, αλλά στο δεύτερο γκολ έφτασαν από στημένη φάση. Κόρνερ στο 29' με τον Γκαγέγκος, κατά λάθος... πάσα του Θυμιάνη στο πίσω δοκάρι, όπου βρισκόταν μόνος ο Λαμπρόπουλος, που με εναέριο πλασέ έκανε το 2-0. 

Το κακό για τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε στο 33', με τον Ισέκα, που δεν είχε σκοράρει πριν στη Super League, να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό γκολ του με διαγώνιο πλασέ, ύστερα από θαυμάσια πάσα του Μπάκιτς. 

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός: Έκανε συντήρηση με... γκολ 


Ύστερα από αυτήν την έκρηξη, η οποία δημιούργησε ενθουσιασμό στις κερκίδες του "Γεντί Κουλέ", ο ΟΦΗ δεν χρειάστηκε να βγάλει άλλη τόσο ένταση στην ενέργειά του. Το δεύτερο ημίχρονο ήτα και μια ευκαιρία να πιέσει ο Πανσερραϊκός, να παίξει λίγο περισσότερο επιθετικά, να πλησιάσει στην περιοχή των γηπεδούχων. Δεν θα ήθελε κάποιος να είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, και να πρέπει να αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έκανε τέσσερις αλλαγές. 

Ο ΟΦΗ, πάντως, βρήκε γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Πανσερραϊκός, στην προσπάθειά του να φανεί ανταγωνιστικός, άφησε χώρους. Σε μία περίπτωση, στο 79', τους εκμεταλλεύτηκε ο Μπάκου, που πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το τελικό 4-0. 

ΟΦΗ (Τρ. Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (46' Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ, Γκαγέγος (81' Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (72' Αποστολάκης), Ισέκα (72' Φελίπε).
Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46' Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46' Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46' Στάικος), Τομάς (66' Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46' Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.