Η Ντεπορτίβο Λαφερέρε είναι ομάδα της γ' κατηγορίας της Αργεντινής και αυτό είναι γνωστό επειδή οι οπαδοί της πήγαιναν στο γήπεδο με το πούλμαν κραδαίνοντας πιστόλια και... αυτόματα, για το ματς με τη γειτονική, στο Μπουένος Άιρες, Ντεπορτίβο Αρμένιο, το περασμένο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου. Οι γηπεδούχοι, δηλαδή η Λαφερέρε, επικράτησαν 2-1, παρ' όλα αυτά είναι... λίγο το σκορ, αν υποθέσει κάποιος ότι πέρασαν τα όπλα στο γήπεδο

Αργεντινή: "Να μπούμε μέσα πυροβολώντας"

Στην αρχή, το βίντεο μοιάζει με μια ωδή της αγάπης του οπαδού στην ομάδα, αφού στην κορυφή του πούλμαν κάθονται φίλοι της Λαφερέρε. Ωστόσο, το σκηνικό γίνεται τρομακτικό όταν οπαδός που στέκεται στην πόρτα του συνοδηγού κραδαίνει δίχως πρόβλημα ένα πιστόλι. Μάλιστα, το βίντεο φέρεται να μαγνητοσκοπήθηκε από άλλον οπαδό της Λαφερέρε, έναν από τους "Barra Brava", όπως λέγονται. Ο ίδιος φέρεται να ζήτησε από τους υπόλοιπους να δείξουν τα όπλα τους, ενώ το σοκ έφτασε σε επίπεδο πάγου όταν εμφανίστηκε τύπος με αυτόματο. 

supuestos hinchas de Dep Laferrere mostrando armas a plena luz del día #argentina #ascenso #futbol

Μάλιστα, εκείνος που βιντεοσκοπεί ζητά από τους υπόλοιπους "να μπούμε μέσα πυροβολώντας" και το επαναλαμβάνει

Το βίντεο απέκτησε διαστάσεις, αναπαρήχθη, ως εκ τούτου προέκυψε ζήτημα εισαγγελικής παρέμβασης. Έτσι, επισήμως αναζητούνται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί για το συμβάν στο Μπουένος Άιρες.