Η Εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της την μεγάλη πρόκληση να πάρει το εισιτήριο για το Euro 2024 μέσω του Nations League και να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, με την "γαλανόλευκη"  να υποδέχεται το Καζακστάν (21/03, 21:45) στην "OPAP Arena" σε μονό αγώνα με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στον τελικό των playoffs εκεί όπου θα α αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ματς ανάμεσα σε Λουξεμβούργο και Γεωργία.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Καζακστάν

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (27/02) τα εισιτήρια για το ματς της Εθνικής Ελλάδος με το Καζακστάν (21/03, 21:45) το οποίο και θα υποδεχτεί στην "OPAP Arena" με στόχο να πάρει τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στον τελικό του Nations League όπου και θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Euro 2024, με την "γαλανόλευκη" να έχει ανάγκη τον κόσμο της στο πλευρό της προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στο... όνειρο. Τονίζεται ότι η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου".