Την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα γενιά “galacticos” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την άφιξη του Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη, η Μπαρτσελόνα φαίνεται αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να απαντήσει στην “αιώνια” αντίπαλό της με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Παρά τη “μαύρη τρύπα” στα οικονομικά της και τη μετριότατη πορεία της στους αγωνιστικούς χώρους, ο Λαπόρτα αντιλαμβάνεται ότι μια “τιτανομαχία” Εμπαπέ – Χάαλαντ στα γήπεδα της La Liga (στα πρότυπα της θρυλικής συνύπαρξης Μέσι – Ρονάλντο σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) είναι σε θέση να βγάλει από το αδιέξοδο το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στις εξέδρες του “Καμπ Νόου”.

Το ραντεβού Μπαρτσελόνα - Χάαλαντ στη Βαρκελώνη που "άναψε φωτιές"

Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό “κανονιέρη” της Μάντσεστερ Σίτι, αυτό δεν περιορίζεται σε φιλολογικό επίπεδο. Οι... παπαράτσι εντόπισαν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας την εκπρόσωπο του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα, που συνοδευόταν από τον Μάξουελ, επίσης στενό συνεργάτη του Σκανδιναβού.

Οι δυο τους εθεάθησαν να εισέρχονται σε γνωστό εστιατόριο της Βαρκελώνης,  εκεί όπου λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο!



Την αποκάλυψη έκανε ο Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, ο οποίος αφού επεσήμανε τις δυσκολίες της υπόθεσης του Χάαλαντ τόνισε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί απίθανη η μεταγραφή του. Κι εκείνος που πρέπει να χαμογελά πονηρά είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα!