Ο Τορνίκε Σενγκέλια έκανε μαγνητική την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, και είναι πιθανό να παίξει για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια απέναντι στον Ολυμπιακό, στο παιχνίδι της 7ης Μαρτίου (22:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 28η αγωνιστική της Euroleague, καθώς η εξέταση βγήκε καθαρή και δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό. 


Euroleague: Κράτησαν την ανάσα τους στην Μπολόνια

Μόλις 6'15'' έπαιξε ο Σενγκέλια στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια με τη Βαλένθια (87-74) στη "Virtus Segafredo Arena" για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Οι 10.000 υποστηρικτές της ιταλικής ομάδας κράτησαν την ανάσα τους όταν ο 32χρονος Γεωργιανός γύρισε τον αστράγαλό του και αποχώρησε νωρίς στην αναμέτρηση, με 3'45'' για τη λήξη της πρώτης περιόδου.

Ο πάουερ φόργουορντ των "μαύρων V" δεν επέστρεψε στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα η νίκη να γίνεται αντιληπτή ως πύρρειος, μπροστά στο φάσμα της απώλειας ενός παίκτη που προσφέρει, έως τώρα στη Euroleague, 13,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ. Ωστόσο, τα νέα είναι θετικά. Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθηκε ο παίκτης της Βίρτους ήταν καθαρή και στην Ιταλία δεν αποκλείεται ο Σενγκέλια να είναι έτοιμος από το επόμενο παιχνίδι κιόλας, με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την Πέμπτη 7 Μαρτίου (22:00), για την 28η αγωνιστική.