Κηφισιά και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε χορταστικό 2-2 με τον βαθμό της ισοπαλίας να μην ευνοεϊ ουσιαστικά κανέναν καθώς δεν κατάφερε κάποιος εκ των δύο να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής στην Superleague που εξελίσσεται σε... πόλεμο τεσσάρων ομάδων (Παναιτωλικός 20, Βόλος 20, Κηφισιά 19, ΠΑΣ Γιάννινα 18). Ο Οζέγκοβιτς με δύο γκολ προσπάθησε να δώσει νίκη-χρυσάφι στο σύνολο του Κώστα Μπράτσου όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ ισοφάρισης και τις δύο φορές με Ζοάο Πέδρο και Μλάντεν.

Η Κηφισιά κέρδισε πέναλτι στο 20' λεπτό του αγώνα με τον Οικονόμου να ανατρέπει τον Οζέγκοβιτς. Η φάση εξετάστηκε στο VAR και δεν άλλαξε η απόφαση. Ο Σέρβος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 23' της αναμέτρησης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkbba0t4tap)

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πέδρο αλλά η Κηφισιά πήρε ξανά προβάδισμα με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς ένα λεπτό αργότερα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkcid0v3pnt)

Το προβάδισμα της ομάδας των Βορείων Προαστίων κράτησε για περίπου ένα εικοσάλεπτο προτού ο Μλάντεν νικήσει τον Αναγνωστόπουλο για το 2-2, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα μετά από κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να βρει γκολ-νίκης με τους φιλοξενούμενους να δέχονται... τέσσερις κίτρινες κάρτες από το 86' μέχρι το 90+8'!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czkd2af2428x)