Από το... 16', όταν η Άρσεναλ προηγήθηκε 3-0, ξεκίνησαν να... τρέπονται σε φυγή οι φίλοι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο ματς που έκλεισε την 27η αγωνιστική της Premier League και τελικά έληξε... 6-0. Οι "κανονιέρηδες" έφτασαν τα 15 γκολ στα τελευταία τρία και τα 25 στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος και πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι οι ευκαιρίες που ακόμα και στα παιχνίδια που δεν νικούσε, και της έχουν κοστίσει, πλέον μετουσιώνονται σε γκολ. 

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ: Λονδρέζικη... καταιγίδα 


Η Άρσεναλ προηγήθηκε πολύ νωρίς, με τον Όντεγκααρντ στο 5', ενώ σε ένα τρίλεπτο έγινε το 3-0, με το αυτογκόλ του Μπογκλ στο 13' και το τέρμα του Μαρτινέλι στο 15'. Σε εκείνο το σημείο, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν να φεύγουν από το γήπεδο, ενώ στο 25' το... κακό απόγινε, ο Βραζιλιάνος έγινε πασέρ και ο Χάβερτς έκανε το 4-0. 

Το ημίχρονο έληξε 0-5, με το γκολ του Ράις στο 39', ενώ ύστερα από το τέρμα που σημείωσε στο 58' ο Γουάιτ, οι "κανονιέρηδες" έριξαν ρυθμούς. 

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έφτασε τους 61 βαθμούς, ένα λιγότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι και δύο από τη Λίβερπουλ και φυσικά διατηρεί τις πιθανότητές της να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παραμένει ουραγός με 13 βαθμούς, όσους έχει η Μπέρνλι και επτά λιγότερους από τη Λούτον, και, με 11 παιχνίδια να απομένουν, προετοιμάζεται σιγά σιγά για την επόμενη περίοδο στην Championship. 

*Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 27η αγωνιστική της LaLiga, η Οσασούνα νίκησε 1-0 την Αλαβές με το γκολ του Μπούντιμιρ στο 76'. Έφτασε, έτσι, τους 36 βαθμούς, έξι λιγότερους από την έκτη Μπέτις, που βρίσκεται σε θέση... Ευρώπης, ενώ η ηττημένη παρέμεινε στους 29, 10 περισσότερους από την τρίτη από το τέλος Κάντιθ.