Ήταν μια νίκη χαρακτήρα, μια νίκη επιβεβαίωσης των τεράστιων φετινών τους δυνατοτήτων, ένας θρίαμβος που επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο όλα έχουν αλλάξει στο Μιλγουόκι. Ήταν, όμως, και μια νίκη που συνοδεύετηκε από έντονα χτυποκάρδια για τον ηγέτη των "ελαφιών". 

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να κέρδισαν 113-106 μια από τις καλύτερες ομάδες της Δυτικής Περιφέρειας του NBA - τους εντυπωσιακούς Λος Άντζελες Κλίπερς - ωστόσο στο "Fizerv Forum" επικρατεί αγωνία για την κατάσταση της υγείας του "Greek Freak". Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε κανονικά "ζέσταμα" με τους συμπαίκτες του, ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ο Ντοκ Ρίβερς επέλεξε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του. 

Οργίασαν Λίλαρντ, Πόρτις και οδήγησαν σε θρίαμβο τους Μιλγουόκι Μπακς

Τι κι αν ο Έλληνας άσος παρακολούθησε το παιχνίδι ντυμένος με πολιτικά από τον πάγκο; Με ένα εκπληκτικό σερί 15-0 στο φινάλε της τέταρτης περιόδου, το Μιλγουόκι, μετέτρεψε το 90-96 σε 105-96 στο 46', και εξακολουθεί να παραμένει για τα καλά σε τροχιά δεύτερης θέσης στην Ανατολική Περιφέρεια του NBA.

Bucks Go On DOMINANT 13-0 4th Quarter Run! UNCUT 🔥| March 4, 2024

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης των Μπακς οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Μπόμπι Πόρτις. Ο “καυτός” Λίλαρντ έκλεισε τον αγώνα με 41 πόντους (8/13 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 13/13 βολές) σε 42 λεπτά, ο Πόρτις έγραψε ένα απίθανο double-double (28 πόντοι, 16 ριμπάουντ) σε 30 λεπτά και μαζί με τον κομβικό Πάτρικ Μπέβερλι κάλυψαν την κάκιστη βραδιά των Μπίσλι, Κράουντερ, Λόπεζ που είχαν 14 πόντους με 4/19 σουτ.

Highlights: Damian Lillard Drops 41 Points vs. Clippers | 3.4.24

Έκτη σερί νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA

Αντίθετα οι Κλίπερς είχαν σε πολύ κακή βραδιά τον Καουάι Λέοναρντ, και μόνο το δίδυμο Χάρντεν, Τζορτζ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ενός τόσο απαιτητικού ντέρμπι. Με δύο διακριθέντες η ομάδα του Λος Άντζελες ήταν αδύνατο να φύγει νικήτρια από το Μιλγουόκι, και έτσι οι Μπακς έφτασαν στην έκτη διαδοχική τους νίκη με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο τους.

Los Angeles Clippers vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | March 4, 2024 | FreeDawkins