Τα playoffs της Super League βρίσκεται προ των πυλών, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ολυμπιακό (10/03, 19:00) στο Φάληρο για την 1η αγωνιστική των playoffs. Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ντάνιελ Μαντσίνι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις λίγες στιγμές χαλάρωσης και να κάνουν εξόρμηση στα χιόνια με τις οικογένειες τους.

Εξόρμηση στα... χιόνια για Παλάσιος και Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό πριν τα playoffs

Οι ποδοσφαιριστές των ελληνικών ομάδων έχουν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν την έναρξη των playoffs της Super League την ερχόμενη Κυριακή (10/03) όπου και μέσω της διαδικασίας θα αναδειχθεί ο μεγάλος φετινός πρωταθλητής Ελλάδος. Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος αποφάσισε να κάνει εξόρμηση στον "χιονισμένο" Παρνασσό μαζί με την την σύζυγό του, Γιόχα, και την πανέμορφη μικρή τους κόρη.


Μάλιστα, ο Αργεντινός εξτρέμ όπως προέκυψε από ένα στόρυ της γυναίκας του στο Instagram, είχε παρέα και τον συμπαίκτη του από το "τριφύλλι", Ντάνιελ Μαντσίνι οι οποίοι πέρασαν αυτές τις στιγμές χαλάρωσης παρέα στα χιόνια μαζί με τις οικογένειες τους σε ένα πραγματικό πολύ όμορφο κλίμα.