Είναι πλέον οριστικό. Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League καθώς το αίτημα αναστολής που είχε καταθέσει ο "δικέφαλος του βορρά" στη ΔΕΑΒ απορρίφθηκε και έτσι οι "ασπρόμαυροι" δεν θα έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους τους.

Οριστικά χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, απορρίφθηκε το αίτημα της ΔΕΑΒ

ΠΑΟΚ και Άρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την 1η αγωνιστική των playoffs της Super League όμως το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Το αίτημα αναστολής που είχε καταθέσει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ κατά της ποινής που είχε επιβάλει η ΔΕΑΒ απορρίφθηκε και έτσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τιμωρία επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ έπειτα από την έκθεση της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) και αν και ο ΠΑΟΚ προσέβαλε την ποινή στα διοικητικά δικαστήρια, το αίτημά του για προσωρινή διαταγή προκειμένου να ανασταλεί η τιμωρία απορρίφθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί από τη ΔΕΑΔ με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για ρίξη κροτίδας εντός γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League όπου είχε συλληφθεί και 23χρονος οπαδός.