Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία στο παιχνίδι της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα καθώς ξεπέρασε τους 4.455 πόντους του Βασίλη Σπανούλη και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Euroleague. Οι Σέρβοι βρήκαν... ευκαιρία μέσα στο πανηγυρικό αυτό κλίμα και πλησίασαν στην τρίτη περίοδο τους Μονεγάσκους οι οποίοι τελικά πάτησαν ξανά γκάζι και επικράτησαν της ομάδας του Σφαιρόπουλου, παραμένοντας το ακλόνητο φαβορί για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Σέρβοι έχασαν έδαφος και πλέον βλέπουν τη δεκάδα με... κυάλια. Αντίθετα λιγοστές παραμένουν οι ελπίδες για Εφές και Μπάγερν με τους Τούρκους να κερδίζουν εμφατικά τους Βαυαρούς.

Αναντολού Εφές - Μπάγερν 109-86: Λάρκιν και Κλάιμπερν ξέσπασαν και κρατούν... επαφή με τα Play-In

Με τους Σέιν Λάρκιν (28π. 6/9τρ. 4ασ.) και Γουίλ Κλάιμπερν (21π.) να... φορτώνουν τα καλάθια, η Αναντολού Εφές πήρε μια νίκη... τελευταίας ελπίδας κόντρα στην Μπάγερν η οποία αν και πραγματοποίησε καλό επιθετικά πρώτο ημίχρονο, λύγισε στην τρίτη περίοδο και έπεσε με... κάτω τα χέρια στην Κωνσταντινούπολη. Το επιμέρους 35-16 της τρίτης περιόδου, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Μιγιάτοβιτς η οποία διαχειρίστηκε άρτια την υπέρ της κατάσταση μέχρι το φινάλε.

Το καλό ξεκίνημα του Κάρσεν Έντουαρντς (19π.) και η μεστή εμφάνιση των Λούτσιτς (18π. 3ρ. 4ασ.) και Ιμπάκα (15π. 6ρ.) δεν αρκούσε για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο η οποία αν θέλει να διεκδικήσει έστω την είσοδο στην δεκάδα, οφείλει να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της.

Anadolu Efes Istanbul-FC Bayern Munich | Round 28 Highlights | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague

Μονακό - Ερυθρός Αστέρας 98-80: Η βραδιά του Τζέιμς συνοδεύτηκε με επιβλητική νίκη!

Η βραδιά του Μάικ Τζέιμς συνοδεύτηκε με νίκη και μάλιστα εμφατική καθώς Μονακό επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα και έφτασε τις 18 νίκες. Ο Μάικ Τζέιμς ξεπέρασε τους 12 πόντους που χρειαζόταν για το απόλυτο ρεκόρ και έπειτα... μίλησαν οι συμπαίκτες του. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το... πανηγυρικο κλίμα που υπήρχε μετά την κατάρριψη του ρεκόρ του Τζέιμς και ισοφάρισαν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου (55-55).

Έπειτα, όμως, με τον Οκόμπο να ανεβάζει στροφές και τον Ντόντα Χολ να τελειώνει τις φάσεις μέσα στη ρακέτα, ακολούθησε ένα σερί 14-5 το οποίο έθεσε τις βάσεις για μια ακόμη νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Τζέιμς επέστρεψε και η διαφορά... απλώς αυξανόταν μέχρι την κόρνα της λήξης.